Projecten

Graag nemen we je mee voor een kijkje bij ons in de studio en drukkerij. Lees over de uitdagingen en oplossingen, lees de reacties van onze klanten en bekijk foto’s van het proces en het eindproduct.

Liv Botanics / Duurzaam verpakt

Van GT Studio kregen wij de vraag om verpakkingen en etiketten te maken voor het cosmetische productenmerk Liv Botanics. Doosjes precies op maat, lijmvrij inelkaar te zetten, duurzaam op alle gebieden en daarbij stevig genoeg om de flesjes te dragen.

Lees meer

Fortuin Dockum / Om op te eten

Onze achterburen van Fortuin Dockum bestonden 175 jaar! Al vroeg werd ons gevraagd mee te denken over hun jubileumboek, wat een bijzondere uitgave moest worden. Nou… dat laten we ons geen twee keer vragen! Als spin in het web werkten we nauw samen met Uitgeverij Wijdemeer, Fortuin Dockum en ontwerper Jelle F. Post om tot een prachtig boek te komen.

Lees meer

The Hillock / Een bijzondere bruiloft

Bianca benaderde ons voor drukwerk voor een bijzondere bruiloft, te beginnen met een save the date-kaart. De lat lag hoog en daar houden we van! Er volgde een nauwe samenwerking waarin er tijd en ruimte was om mogelijkheden te bespreken en alles af te stemmen middels (kleur- en folie)proeven en papiermonsters.

Lees meer

Inspiratiebox