Kleur op snee

Drukwerk met ‘kleur op snee’, ook wel ‘colored edges’ genoemd, betekent drukwerk met gekleurde zijkanten. Een bijzondere en opvallende toevoeging op luxe drukwerk. Stijlvol bijvoorbeeld wanneer toegepast op volledig bedrukte visitekaartjes zodat er niet een witte zijkant overblijft, maar ook juist opvallend mooi op subtiel bedrukte kaarten die vragen om wat extra’s.

Gekleurde zijkanten op dik papier

Kleur op snee komt het best tot zijn recht op papier met diktes vanaf 300 grams, óf op een stapel papier zoals een kladblok. We kunnen vele kleuren leveren, kies voor subtiel zwart, stijlvol goud of juist een felle contrasterende (neon)kleur.

Folie op snee

Wil je gouden zijkanten voor je trouwkaart of uitnodiging? Kies dan voor folie op snee, dit geeft een glanzende zijkant, mogelijk in de kleuren goud en zilver.

DSC_6737

Kleur op snee

folieopsnee_goud2

Goudfolie op op snee

DSC_6538

Kleur op snee

folieopsnee_goud

Folie op snee

kleur op snee duo

Kleur op snee combinatie

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!