Maatwerk enveloppen

Enveloppen zijn standaard leverbaar in de vaste maten en uitvoeringen, met venster, plakstrip en vaak een gekleurde binnenkant. Deze enveloppen kunnen we (aflopend) bedrukken in PMS-kleuren en ook kunnen we voorkant of klep voorzien van folie, thermoprint of een preeg.

Maatwerk enveloppen

Is er geen envelop te vinden in de juiste maat? Wij leveren ook 100% maatwerk enveloppen. We kunnen bijvoorbeeld envelopvormen stansen uit mooi papier dat gebruikt wordt voor de huisstijl van een bedrijf maar waar geen enveloppen van te verkrijgen zijn. Ook kan je blanco papier aan beide kanten in de gewenste PMS-kleur of met een patroon laten bedrukken alvorens hier enveloppen van gemaakt worden. Wanneer we een preeg aanbrengen in een nog blanco vel papier is deze na het stansen vouwen en plakken van de envelop niet zichtbaar op de achterzijde. Een envelop laten maken geeft boven alles de mogelijkheid om te kiezen voor elke gewenste maat en vorm. Zo hoef je je tijdens het ontwerpen van bijvoorbeeld een opvallende mailing niet te laten beperken door het bestaande aanbod.

Enveloppen adresseren

Het adresseren van enveloppen bij trouwkaarten of uitnodigingen doen we op onze digitale printer. Lever het adressenbestand aan in Excel en wij zorgen ervoor dat de adressen in het gewenste lettertype en de gewenste kleur op de enveloppen geprint worden.

Transparante envelop bedrukt met goudfolie

Transparante envelop bedrukt met goudfolie

Iris van Herpen folie op klep envelop

Envelop folie op klep Iris van Herpen

handgemaakte envelop preeg2

Envelop met preeg in klep

trouwkaart_envelop_luxe2

Maatwerk enveloppen

envelop_op_maat_PMS

Envelop met bedrukte binnenzijde

Stansmes envelop op maat

Envelop op maat

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!