Beveiligd drukwerk

Om certificaten, diploma’s, waardebonnen, parkeerkaarten, toegangskaarten etc. te beveiligen zijn er vele mogelijkheden. Onze speciale druktechnieken maken vervalsing ingewikkeld of onmogelijk. Technieken als pregen of foliën worden naast beveiliging ook toegepast om een document als een certificaat uitstraling en waarde te geven. Het is mogelijk om meerdere (zichtbare en onzichtbare) technieken te combineren. We denken graag met je mee.

Drukwerk met UV-inkt

UV-inkt is onzichtbare inkt die zichtbaar wordt wanneer het met een UV-lamp wordt beschenen. We kunnen de inkt in elke vorm (logo/tekst/patroon) en in elke gewenste grootte aanbrengen.

UV-Papier is papier waarin uv-vezels zijn verwerkt. Deze zijn met het blote oog onzichtbaar maar lichten op als er met een UV-lamp op geschenen wordt.

Niet te kopiëren

Watermerk – Door papier aan de achterzijde te bedrukken met een speciale inkt ontstaat aan de voorzijde de illusie van een watermerk. Dit watermerk-detail laat zich niet kopiëren. Voor het mooiste resultaat adviseren wij papierdiktes tot 200 gram.

(Holografische) folie – Holografische folie is verkrijgbaar met vele patronen en ook te maken met eigen tekst of logo. ‘Gewone’ folie is er in vele (metallic) kleuren en vele tinten goud en zilver. In de foliebedrukking kan een microtekst worden aangebracht.

Thermodruk – Paramount of thermoprint is een verdikte (hars)laag die in offset wordt aangebracht op een of meerdere PMS-kleuren. Toe te passen op tekst maar ook op grotere vlakken.

Preeg – Door te pregen wordt een deel van het papier (een tekst of logo) naar boven gedrukt. Wanneer er geen inkt gebruikt wordt heet het een blindpreeg. Een preeg kan gecombineerd worden met een folie (foliepreeg).

Zwemdiploma met holografische folie

Zwemdiploma met holografische folie

UV inkt geld verzamel project2

Uv inkt

uv-papier

Uv papier

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!