Certificaten

Echtheidscertificaten, diploma’s, oorkondes en ander echtheidsdrukwerk maken we helemaal op maat, passend bij de huisstijl of de doelgroep. Worden de diploma’s later zelf ingeprint dan houden we daar rekening mee bij de keuze voor papiersoort en papierdikte.

Niet kopieerbaar document

Om de certificaten of diploma’s te beveiligen tegen vervalsing zijn er vele mogelijkheden. Een preeg (reliëf) of een holografische folie zijn niet kopieerbaar en worden naast beveiliging ook toegepast om een document uitstraling en waarde te geven. Ook UV-inkt, een watermerk en thermodruk zijn niet te kopieren en worden vaak toegevoegd aan waardedocumenten. Het is mogelijk om meerdere (zichtbare en onzichtbare) technieken te combineren. We denken graag met je mee.

Onze speciale druktechnieken maken vervalsing ingewikkeld of onmogelijk.

Personaliseren certificaten en diploma’s

Voor veel van onze klanten personaliseren we de certificaten, oorkondes of diploma’s. We bewaren de voorraad voorbedrukte exemplaren en printen naam en datum in wanneer de klant hier om vraagt.

DSC_1805

Echtheidscertificaat

microtekst holografische foliedruk beveiligd

Holografische microtekst beveiliging

Microtekst certificaat holografische foliedruk4

Microtekst foliedruk

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Indrukmaker

Onze nieuwe kleurrijke indrukmaker is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!