Bedrijven

Stijlvol drukwerk
Wanneer je voor jouw bedrijf kiest voor onderscheidend en mooi drukwerk dan helpen wij graag met de keuze van papier en PMS-kleuren en passende druktechnieken. We hebben ruime ervaring op het gebied van huisstijldrukwerk én een oplossing voor alle bedrijven die zich storen aan de kleurverschillen in hun huisstijl.

Wanneer je je huisstijl wilt upgraden ben je bij ons aan het juiste adres. Soms is een kleine aanpassing aan het logo of de keus voor een andere papiersoort al genoeg om de uitstraling van je bedrijf op te frissen. Ben je toe aan een geheel nieuw logo, dan staat onze ontwerpstudio ook voor je klaar.

Beveiligd drukwerk
Steeds vaker zijn echtheidscertificaten of -kaarten nodig om de echtheid van je product of dienst te garanderen. Heb je als bedrijf de wens voor speciaal drukwerk met echtheidskenmerken? We adviseren je graag over de mogelijkheden van watermerkinkt, UV-papier, UV-inkt, holografische folie en microtekst.

Indrukmaker

Onze nieuwe kleurrijke indrukmaker is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!