Papier

1001 mooie papiersoorten

PAPIER! Met hoofdletters en een uitroepteken, omdat we er zo blij van worden. Papier is een heel belangrijk onderdeel van het drukwerk dat wij maken; in combinatie met de druktechniek bepaalt het de sfeer en het gevoel van het eindproduct dat je in handen krijgt.
Er is oneindig veel keuze in papier en we zoeken net zolang tot we dé papiersoort hebben gevonden waar je blij van wordt.

Sustainable papiersoorten

We gebruiken FSC-papiersoorten maar werken ook graag met de meest duurzame soorten zoals Vibers olifantsgras, Paperwise en het Gmund Used.

Papiercollecties

Wij hebben de uitgebreide en exclusieve monstercollecties van o.a. GMUND, Favini, Fedrigoni, IGEPA, GF Smith, Colorplan, Papyrus en Palm Papier waar we eindeloos uit kunnen putten.
Een keuze kan bijvoorbeeld gemaakt worden door een voorkeur voor kleur, dikte, structuur, duurzaamheid of samenstelling van het papier.

Advies en toepassing papiersoorten

Natuurlijk adviseren wij hierin graag en we hebben een specialist in huis: Rogier Papier:-). Als papierfreaks genieten wijzelf in het bijzonder van mooie soorten die zich ook goed laten bedrukken met een blindpreeg of foliepreeg. Maar, ook op dit gebied bevinden we ons graag buiten de gebaande paden en hebben we een hekel aan ‘kan niet’…

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!