Boeken

Een boek drukken is een specialistische klus. Een bewuste papierkeuze, omslagmateriaal, bedrukking en afwerking maken een boek eigen. Ben je op zoek naar een manier om jouw boek écht bij zonder te maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben ruime ervaring en kennis in huis om je hierover te adviseren. Vooraf maken we een voorbeeldboek zodat je precies weet hoe het boek eruit komt te zien.

Adviseur op het gebied van de afwerking van boeken

Als het drukken van het boek niet helemaal bij ons past schakelen wij een collega drukkerij in om dit voor ons te verzorgen. Een adviserende rol op het gebied van de afwerking hebben we graag! Voor de vormgeving van zowel binnenwerk als omslag gaan de vormgevers in onze studio graag aan de slag.

DSC_1779

Jubileumboek HZPC

Boek linnenkart foliedruk2

Boek met linnen kaft en foliedruk

luxe uitvoering jubileumboek preeg folie omslag

Fortuinboek

linnen boek met goudfolie

Notitieboek met linnen omslag

Van der Gang boek pms2

Boek van der Gang Watches

Bernebibel boek

Kinderbijbel

Zeefbanden boek linnen

Boek Zeefbanden

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!