Uitnodigingen

Wij houden van uitnodigingen waarbij alles uit de kast gehaald wordt. Een mooi ontwerp, een leuke tekst, geweldig papier met een bijzondere druktechniek, afgemaakt met een opvallende envelop. Graag gaat onze studio voor je aan de slag, maar ook van aangeleverde bestanden maken we iets bijzonders. Laat je vroegtijdig door ons informeren over hoe één en ander aan te leveren, dat voorkomt dubbel werk!

Luxe uitnodiging op maat

We hebben vele soorten en maten uitnodigingen mogen maken. Qua uitvoering is alles mogelijk, van ingetogen chique tot feestelijk en kleurig. Onze bijzondere technieken als een preeg of een gouden folie geven de kaarten precies dat wat bij het feest past. Met de keuze voor een bepaalde papiersoort bepaal je ook een belangrijk deel van de uitstraling. Wanneer je opzoek bent naar een speciale papierkleur of -structuur gaan we graag voor je op zoek in onze papiercollecties.

Luxe uitnodiging met goudfolie en inlay van carbon.

Luxe uitnodiging met goudfolie en carbon inlay

Ruud de Wild kerstkaarten

Ruud de Wild kerstkaarten

Kerst / nieuwjaarskaart bedrukt met goudfolie

Luxe uitnodiging met goudfolie

Luxe luikvouw Uitnodiging Vogue & Netfllix

Uitnodiging Vogue & Netflix

Luxe uitnodiging goudfolie met perforatie

Uitnodiging bootticket

IMG_7806-2

Verpakking / uitnodiging

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Indrukmaker

Onze nieuwe kleurrijke indrukmaker is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!