Trouwkaarten

De mooiste dag van je leven, die kondig je natuurlijk aan met een hele mooie Save the date kaart gevolgd door een minstens zo mooie trouwkaart. Hebben jullie zelf een ontwerp gemaakt, of wil je dat wij een ontwerp voor jullie maken, in beide gevallen ben je welkom om bij ons langs te komen. Woon je niet om de hoek, dan spreken we graag telefonisch of via videobellen. We kunnen je papiersoorten en -kleuren, enveloppen, inktkleuren en voorbeelden van onze speciale technieken laten zien of toesturen. Laat je vroegtijdig door ons informeren over hoe één en ander aan te leveren, dat voorkomt dubbel werk!

Trouwkaart inspiratie

We hebben vele soorten en maten trouwkaarten mogen maken. Het drukwerk varieert van een enkele kaart met bijpassende envelop tot pocketfolds met reisschema, route, rsvp-kaarten, menukaarten, tafelkaartjes, liturgieën en goodiebags.

Ook qua uitvoering is alles mogelijk, van ingetogen chique tot knallend goud. Onze bijzondere technieken als een preeg of een gouden folie geven de kaarten precies dat wat bij jullie en jullie bruiloft past. Met de keuze voor een bepaalde papiersoort bepaal je ook een belangrijk deel van de uitstraling. Wanneer je op zoek bent naar een speciale papierkleur of -structuur duiken we graag voor je in onze papiercollecties.

Neem vooral even contact met ons op als jullie mooie, stijlvolle, unieke maar bovenal persoonlijke trouwkaarten willen.

Ben je als weddingplanner op zoek naar een drukkerij om mee samen te werken? Je vindt alle informatie op de pagina weddingplanners.

Queen of Jetlags trouwkaart Noor en Sander Kleinenberg

Luxe trouwkaart Queen of Jetlags

Luxe pocketfold goudfolie en preeg

Pocketfold trouwkaart met preeg en goudfolie

Transparant papier bedrukt met pms brons

Trouwkaart transparant papier bedrukt met pms brons

trouwkaart luxe goudfolie

Luxe trouwkaart met preeg en goudfolie

luxe touwkaart Bianca craft2.

Pocketfold trouwkaart

trouwkaart_preeg_oudhollands

Trouwkaart met blindpreeg

Trouwkaart ringetje_perforeren_goudfolie

Trouwkaart transparant papier

Trouwkaart_letterpress_luxe5

Letterpress trouwkaart

trouwkaart luxe foliepreeg

Trouwkaart

Trouwkaart

Boris & Jacoba

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Indrukmaker

Onze nieuwe kleurrijke indrukmaker is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!