Trouwkaarten

De mooiste dag van je leven, die kondig je natuurlijk aan met een hele mooie Save the date kaart gevolgd door een minstens zo mooie trouwkaart. Hebben jullie zelf een ontwerp gemaakt, of wil je dat wij een ontwerp voor jullie maken, in beide gevallen ben je welkom om bij ons langs te komen. Woon je niet om de hoek, dan spreken we graag telefonisch of via videobellen. We kunnen je papiersoorten en -kleuren, enveloppen, inktkleuren en voorbeelden van onze speciale technieken laten zien. Laat je vroegtijdig door ons informeren over hoe één en ander aan te leveren, dat voorkomt dubbel werk!

We hebben vele soorten en maten trouwkaarten mogen maken. Het drukwerk varieert van een enkele kaart met bijpassende envelop tot pocketfolds met reisschema, route, rsvp-kaarten, menukaarten, tafelkaartjes, liturgieën en goodiebags.

Ook qua uitvoering is alles mogelijk, van ingetogen chique tot knallend goud. Onze bijzondere technieken als een preeg of een gouden folie geven de kaarten precies dat wat bij jullie en jullie bruiloft past. Met de keuze voor een bepaalde papiersoort bepaal je ook een belangrijk deel van de uitstraling. Wanneer je op zoek bent naar een speciale papierkleur of -structuur duiken we graag voor je in onze papiercollecties.

Neem vooral even contact met ons op als jullie mooie, stijlvolle, unieke maar bovenal persoonlijke trouwkaarten willen.

Ben je als weddingplanner op zoek naar een drukkerij om mee samen te werken? Je vindt alle informatie op de pagina weddingplanners.

Offerte- / Adviesformulier

DSC_0679

Inspiratiebox 2.0

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende papiersoorten. Laat je inspireren!