Visitekaartjes

Visitekaartje op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen voor visitekaartjes. Maatwerk dus, dat waar wij goed in zijn. Van less is more tot ‘het kan mij niet gek genoeg’; maar net wat jij of je bedrijf uit wil stralen. In alle jaren hebben we nog nooit 2 dezelfde kaartjes gemaakt, dat is toch mooi?

Kleinere oplages kunnen we digitaal printen en een grotere oplage of kaartjes die bijvoorbeeld onderdeel zijn van een huisstijl met PMS kleur(en), drukken we op de GTO of Heidelberg drukpers.

Exclusief visitekaartje

Alle speciale technieken die we in huis hebben zijn goed toe te passen op luxe visitekaartjes. We maken het kaartje zo dik als jij wilt, een techniek als letterpress komt het best tot z’n recht op mooie dikke visitekaartjes. Laat je inspireren en kies voor een gouden logo, een prachtige preeg of een bijzondere vorm en maak een hele goede eerste indruk.

Neon groen visitekaartje

Fluor / Neon groen visitekaartje

Visitekaartje met blindpreeg

Visitekaartje met blindpreeg

Luxe pms bedrukte visitekaartjes met preeg en stansvorm

Visitekaartje met blindpreeg

visitekaartje foliepreeg en pms

Visitekaartjes met foliedruk

Visitekaartje blindpreeg en pms zwart en blauw

Visitekaartje blindpreeg

Visitekaartje holografische folie

Visitekaartje met holografische folie

visitekaartje letterpress

Visitekaartje letterpress

Visitekaartje met letterpress
DSC_0082

Visitekaartje kleur op snee

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Indrukmaker

Onze nieuwe kleurrijke indrukmaker is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!