Stansen drukwerk

Stansen is het snijden van vormen die de snijmachine niet kan maken, denk aan doosjes, ronde vormen of figuren midden in het papier. Daarbij kan het stansmes ook meteen rillen (vouwlijnen) zetten.

Laserstansen

Wanneer een stans zeer gedetailleerd is gebruiken we hiervoor geen stansmes maar kiezen we ervoor om het papier of karton te laserstansen. Op deze manier wordt de stans met grote precisie aangebracht, zonder rokerige randen.

Verpakkingen op maat

We maken doosjes in alle vormen en maten zodat ze heel mooi sluiten rondom de inhoud. We zoeken graag naar geschikte papiersoorten met de gewenste uitstraling. Bedrukking is mogelijk in pms-kleuren maar ook maken we luxe doosjes met folie, een preeg of thermoprint. Meer informatie en voorbeelden vind je op onze ‘verpakkingen‘ pagina.

DSC_2727

Kaart met bijzondere stansvorm | Shootmedia

Menukaart met bijzondere stansvorm Brut 172

Menukaart met bijzondere stansvorm Brut 172

Uniek geboortekaartje met stansvorm, Colorplan Pistachio

Geboortekaartje Colorplan met unieke stansvorm

stans trompshuys

Laserstans kaart

Luxe geboortekaartje laserstans

Luxe geboortekaartje met preeg / goudfolie en laserstans

stans_map2

Brochure met stans

Geboortekaartje stans goudfolie

Geboortekaartje bijzondere stansvorm

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Indrukmaker

Onze nieuwe kleurrijke indrukmaker is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!