Weddingplanners

Kunstwerk
De trouwkaarten die we bij Speciaaldrukkerij Douma maken zijn altijd ‘op maat’, helemaal naar wens van het bruidspaar en passend bij het thema en de sfeer van de trouwerij. Een tot in de puntjes verzorgd kunstwerk met een hele belangrijke boodschap!
Wij hebben ruime ervaring met zeer luxe trouwkaarten en adviseren jullie graag. De save the date-kaart, trouwkaart, menukaart, RSVP-kaart, pocketfold, envelop, verzendverpakking, lakzegel, goodiebag of welke andere leuke opdracht we ook krijgen, we ontwerpen en produceren alles met aandacht en precisie.

Kijk mee!
Uiteraard ben je met het bruidspaar van harte welkom op de drukkerij, waarbij jullie voorbeelden en papiermonsters kunnen bekijken en uitzoeken. Op de achtergrond hoor je de Heidelberg drukpersen waarop de kaarten later worden gedrukt. Ontvang je liever papiermonsters per post of vind je het handig alles ‘live’ te bekijken via beeldbellen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Van het uitdenken van de pocketfold tot het adresseren van de enveloppen. Van het ontwerpen van een persoonlijk logo tot het foliën van dit logo op de menukaart. Er is eigenlijk niks wat we niet doen en daarmee nemen we jou als weddingplanner veel werk uit handen. Het vertrouwen dat het goedkomt is er altijd dankzij het nauwe contact dat we houden tijdens alle fases van de samenwerking.

Proefmodellen
Het ontwerp kan in schetsvorm of al geheel uitgewerkt bij ons aangeleverd worden maar het is ook mogelijk de ideeën met onze ontwerpers te bespreken waarna zij aan de slag gaan om de perfecte kaart te maken.
Waar nodig maken we proefmodellen waarmee jij als weddingplanner naar het bruidspaar kunt gaan zodat woorden als papiersoort, preeg en vouwwijze ook voor hen gaan leven. Dat geeft zekerheid en rust. We begrijpen het vertrouwelijke karakter van dergelijke opdrachten en leveren daarom trouwdrukwerk met ons eigen vervoer af.

Veel informatie te delen?
Kies dan voor meerdere kaarten in een pocketfold.
Bijzondere vorm of maat?

Geen probleem en we maken er graag passende enveloppen bij.
Dag-/avond-/weekendgasten?

Voor elke groep maken we aparte uitnodigingen.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!