Cacheren

Wat is cacheren? Deze druktechniek wordt soms ook wel ‘lamineren’ genoemd en houdt in dat een of meerdere lagen papier of karton met elkaar worden verlijmd. Het is een mooie manier om je drukwerk iets extra’s te geven. Vaak verlijmen we 2 of 3 vellen om zo het papier te verdikken naar bijvoorbeeld 600 grams of meer. Dit kan voor alle soorten en maten drukwerk.

Wanneer je ervoor kiest om verschillende soorten, diktes of/of kleuren papier te verlijmen, creëer je de bijzonderste combinaties en unieke resultaten. En het mooie is: deze druktechniek is goed met onze andere specialistische technieken te combineren, waardoor jouw drukwerk nóg specialer wordt.

Bij ons staat kwaliteit en creativiteit voorop, en met onze expertise tillen we jouw drukwerk naar een hoger niveau. Laat je inspireren en verrassen door de mogelijkheden van cacheren.

Antalis-AW15

Cacheren Antalis mailing

Menukaart met blindpreeg

Cacheren

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Cacheren om doordruk te verhullen

Bij Speciaaldrukkerij Douma, waar we al sinds 1902 met liefde en passie de mooiste dingen maken, begrijpen we de uitdagingen van geavanceerd drukwerk. Een veelvoorkomende vraag van klanten is of we bij pregen of letterpress de doordruk aan de achterzijde kunnen verhullen. Met cacheren bieden we een elegante oplossing: door gepreegd papier te verlijmen met een blanco vel, is de preeg aan de achterzijde niet meer zichtbaar. Dit zorgt voor een strakke en professionele afwerking, waarbij de focus ligt op de prachtige details aan de voorkant.

Onze werkwijze

Cacheren vereist vakmanschap en precisie. Bij ons begint elk project met een goed gesprek. We nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en delen onze inzichten om samen het perfecte ontwerp te creëren. Van de eerste schets tot het uiteindelijke product, wij zijn er voor jou gedurende het hele proces.

In de drukkerij staan onze zes vertrouwde Heidelberg persen. Voor exclusief drukwerk met een focus op duurzaamheid hebben we milieuvriendelijke opties beschikbaar, zoals gerecycled papier of biologische inkten. Laat je vooral inspireren door ons portfolio en zie hoe cacheren een extra dimensie kan geven aan jouw project.

Voor welke producten?

Cacheren biedt een verfijnde afwerking en verbeterde duurzaamheid voor je drukwerk. Deze druktechniek is zeer veelzijdig en kan worden toegepast op een breed scala aan drukwerk, waaronder:

  • Brochures en catalogi: voeg een extra laag toe aan de omslag voor een luxe uitstraling.
  • Verpakkingen: verbeter de duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht van je productverpakkingen.
  • Uitnodigingen: geef je uitnodigingen een exclusieve uitstraling.
  • Menukaarten: maak je menukaarten slijtvast en elegant.

Als je streeft naar een onderscheidende en professionele look, is cacheren de ideale keuze.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laten we samen iets moois maken dat niet alleen voldoet aan je verwachtingen, maar deze ook overtreft. Heb je een creatief idee of juist geen idee? Ons team staat klaar om je te helpen en van begin tot eind te adviseren.

Neem vooral contact op voor een vrijblijvende offerte of een inspirerend gesprek. We kijken uit naar je project en gaan graag aan de slag met cacheren.

Indrukmaker

Onze nieuwe kleurrijke indrukmaker is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!