Cacheren

Cacheren (het verlijmen van vellen papier) is een mooie manier om je drukwerk iets extra’s te geven. Vaak cacheren we 2 of 3 vellen om zo het papier te verdikken naar bijvoorbeeld 600 grams of meer, dit kan voor alle soorten en maten drukwerk.

Vellen papier verlijmen

Wanneer je er voor kiest om verschillende soorten/diktes/kleuren papier te cacheren creëer je de bijzonderste combinaties en krijg je een uniek resultaat. Cacheren is goed met onze andere technieken te combineren.

Preeg niet zichtbaar op achterzijde

Cacheren biedt ook de oplossing voor het verbergen van de indruk van een preeg of de doordruk van letterpress. Verlijm je gepreegd papier met een blanco vel dan is de preeg aan de achterzijde niet meer zichtbaar.

Antalis-AW15

Cacheren Antalis mailing

Menukaart met blindpreeg

Cacheren

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Indrukmaker

Onze nieuwe kleurrijke indrukmaker is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!