Team

YVONNE

Heeft jaaaren dtp-ervaring waardoor Adobe voor haar geen geheimen meer kent. Fotografeert drukwerk en fotografeert de natuur. Droomt over avonturen met haar nieuwe oude camper. Serveert koffie met voetenbadjes maar is in haar werk dan weer extra secuur.

ROGIER

Leader of the pack. Onderhoudt contacten, haalt orders binnen, maakt offertes. Geeft daarnaast de hele dag druk- en papieradvies en dat doet deze papierfreak ook het liefst. Of nouja, als hij mag kiezen zou hij toch ook wel graag een dagje toeren op zijn Guzzi. Wordt vaak Roosjee of Peter genoemd, maar zijn naam ‘klinkt als’ Papier!

RENÉ

Heet officieel René Kleur op snee, maar ook foliën, pregen en letterpressen zijn zijn specialiteiten. Brengt regelmatig zijn enthousiaste hondjes mee waardoor we hemzelf soms onverhoopt even over het hoofd zien. Is onze superhandige man die graag klust en zeilt. Op een skûtsje!

MARIËL

‘Net eamelje foar de kofje!’ Werkt in onze studio aan dtp- en vormgevingsopdrachten. Regelt pizza’s, patat of verse broodjes als er stevig geluncht moet worden. Is gek op typografie en patroontjes en verwerkt deze waar mogelijk. In haar vrije tijd haalt ze de kringloop ondersteboven op zoek naar die ene parel.

DIRK

De PMS-specialist! Een uitstervend ras, maar deze is mooi van ons. Houdt van orde en structuur én van voetbal. Trapt zelf graag een balletje maar ook van zijn Cambuur mist hij geen seconde. Zijn drukwerk is altijd piekfijn in orde en ook als het druk druk druk is blijft deze drukker rustig.

LILIAN

Is de laatste der Douma’s in het bedrijf. Werkt in onze studio aan dtp-, tekst- en vormgevingsopdrachten. Is een Pietje Precies in haar werk en sleept thuis graag met stoelen en vaasjes tot haar grafische oog het ook daar perfect vindt. Probeert Jippe en Luna voor zich te winnen met plakjes kaas en dat lukt meer dan aardig…

JEROEN

Begeleidt orders van a tot z en eet bij de p zijn peertje. Kan geen woord Fries maar strooit met Groninger onwaarheden. Is de man van de planning en de organisatie en plant zijn weekenden thuis zo in dat hij lekker kan ijzersmeden in zijn schuur. Hij houdt trouwens ook (van) bijtjes!

JIPPE & LUNA

Awwwww zo lieeeef! Ja zulke collega’s zou iedereen wel willen. Ze werken alleen in ruil voor een smaakvolle beloning en vallen regelmatig tijdens kantooruren in slaap… maar één blik en je vergeeft ze alles.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!