Verpakkingen

We maken doosjes in alle vormen en maten, met losse of vaste deksel, bedrukt of onbedrukt. We kijken graag samen naar geschikte papiersoorten met de gewenste uitstraling. Bedrukking is mogelijk in pms-kleuren maar ook maken we luxe doosjes met folie, een preeg of thermoprint.

Duurzame verpakking

We ontwikkelen en maken steeds vaker verpakkingen zonder lijmrand, een bewuste en duurzame keuze. Er zijn verschillende constructies mogelijk, wij zorgen dat het doosje zonder lijm de gewenste uitstraling en stevigheid behoudt.
We gebruiken naast de FSC-papiersoorten de meest duurzame soorten zoals Vibers olifantsgras, Paperwise of het Gmund Used.

Bedenken en uitwerken van een verpakking

Heb je een idee voor een (bijzondere) verpakking en hulp nodig bij de uitwerking? Wij gaan graag voor je aan de slag om een passend doosje te maken. Na overleg en afstemming werken wij de vorm technisch uit en maken een voorbeeldverpakking. De volgende stap is dat de ontwerper het design in de door ons gemaakte template kan plaatsen.

DSC_9726

Luxe verpakking met soft touch laminaat en foliepreeg

Verpakking op Olifantsgras met blindpreeg

Verpakking op Olifantsgras met blindpreeg

Fluor / neon

Verpakking van grijsbord met stansvorm

Luxe chocolade verpakking Brut 172

Luxe chocolade verpakking Brut 172

Verpakking op maat

Pawness lijmloze verpakking

verpakking zonder lijm

Verpakking Liv Botanics

Luxe patatzak met goudfolie

Luxe patatzak met foliedruk

Ambra verpakking blindpreeg6

Ambra verpakking

DSC_7392 lr

Stoned Marble verpakking

Combray verpakking goudfolie4

Verpakking Combray

Salt en flor verpakking4

Salt en Flor

stansvorm doosje op maat

Doosjes op maat

Offerte- / Adviesformulier

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!