Ontwerpstudio’s

Mooi en ingewikkeld drukwerk is hier welkom!
Heb je (als ontwerpstudio of reclamebureau) een creatie bedacht waarmee je indruk gaat maken op jouw klant zodat deze op zijn beurt weer indruk kan maken op zíjn klanten? Een mooi ontwerp, origineel, anders dan anders, opvallend, verrassend en misschien een beetje ingewikkeld? Wij zijn er gek op. We sparren graag met je, waarbij we ook meteen kunnen adviseren over de mogelijkheden en aandachtspunten. Door rekening te houden met de aanleverspecificaties (voor het meeste speciaaldrukwerk kunnen we bijvoorbeeld alleen werken met vectorbestanden) voorkom je dubbel werk.

Samenwerken
Wij vinden het een uitdaging om de grenzen op te zoeken van wat technisch mogelijk is. Waar nodig maken we modellen of drukproeven zodat we zeker zijn dat we tijdens de productie niet voor verrassingen komen te staan. Door deze modellen samen te bekijken kan je je klant ook meenemen in het proces. We maken graag (samen met jou) mooie dingen, neem gerust contact op om te overleggen of een afspraak te maken.

Bestel hier onze INDRUKMAKER! Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende papiersoorten.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!