Bijzondere bruiloft

“Bij een bijzondere bruiloft past bijzonder drukwerk. Dus ging ik op zoek naar een leverancier die prachtige dingen maakt. Wat ik voor moois zag op de website wekte al meteen mijn interesse. Ambachtelijk, en toch ook helemaal van nu. Vanaf het eerste telefoongesprek met Mariël wist ik dat ik een fijne partij had gevonden. Met een idee in mijn hoofd en veel voorbeelden in onze handen gingen Rogier en ik daarna om de tafel. Heel prettig om te merken dat we elkaar gelijk begrepen. Keuzes voor kleuren, materialen, vormen en afmetingen werden weloverwogen gemaakt, totdat alles klopte. Tot op de tiende millimeter. In samenspraak met het bruidspaar kwamen we zo tot een uniek ontwerp. Ook tijdens het productieproces was ik van harte welkom om er met mijn neus bovenop te staan. Het was een intensieve samenwerking om heel tevreden op terug te kijken. Bij bijzonder drukwerk past een bijzondere drukker, en dat is Douma zeker.”

Bianca Stevens

KUNNEN JULLIE…

Bianca benaderde ons voor drukwerk voor een bijzondere bruiloft, te beginnen met een save the date-kaart. De lat lag hoog en daar houden we van! Er volgde een nauwe samenwerking waarin er tijd en ruimte was om mogelijkheden te bespreken en alles af te stemmen middels (kleur- en folie)proeven en papiermonsters. Ons advies was welkom en zo konden we naar het beste resultaat toe werken. We werkten met fijne papiersoorten die zich mooi laten pregen en foliën; Colorplan Brown in 270 grams en Gmund Linen Cream katoenpapier in 300 grams. Er werd een koperkleurige folie gekozen in combinatie met een bruine PMS- en printkleur.
ONTWERP

Een foto van een gevelsteen was het uitgangspunt voor de uitnodigingen. Onze studio ging aan de slag om van de steen een uitvoering in papier te maken in de vorm van een strakke blindpreeg. Het verzendmapje voor zowel de save the date- als voor de officiële trouwkaarten werd door ons ontworpen en precies passend gemaakt. Alle mapjes werden voorzien van de adressen in bruin en in elkaar gevouwen en gelijmd.


GOUD

Voor het diner tijdens de bruiloft maakten we voor alle gasten een menukaart met daarop zowel het menu als hun eigen naam in koperfolie. De smalle hoge kaarten cacheerden we tot een dikte van 840 grams met 2 vellen bruin en in het midden 1 vel linen cream papier.

Lees meer

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!