luxe uitvoering jubileumboek preeg folie omslag

Om op te eten!

Onze achterburen van Fortuin Dockum bestonden onlangs 175 jaar!

Al vroeg werd ons gevraagd mee te denken over hun jubileumboek, wat een bijzondere uitgave moest worden. Nou… dat laten we ons geen twee keer vragen!

Als spin in het web werkten we nauw samen met Uitgeverij Wijdemeer, Fortuin Dockum en ontwerper Jelle F. Post om tot een prachtig boek te komen.

De wens van Fortuin en Jelle Post was om echte Wilhelmina pepermuntjes te verwerken in het omslag, maar van ons idee werden ze nog veel enthousiaster. We hebben het wereldberoemde pepermuntje omgezet naar een 3D-preegcliché waarmee we papieren pepermuntjes hebben kunnen maken die niet van echt te onderscheiden zijn. Op het omslag van elk boek prijken er maarliefst 24.

Een mooi project met een heel mooi resultaat, een boek waar we trots op zijn!

Lees meer

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!