Informatie

We noemen ons makers van mooie dingen. En mooie dingen kun je alleen maken als je zorg en aandacht aan het proces besteedt. We hebben de afgelopen jaren onze werkwijze steeds verder verbeterd om drukwerk te kunnen maken waar jij als opdrachtgever blij van wordt.

Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe we werken om je inzicht te geven in het proces. Vanzelfsprekend is elke klant en elke opdracht anders. Zie het dus vooral als een routemap en niet een vaste route waar niet van afgeweken mag worden. Schoonheid wordt vaak daar gevonden waar je van de route afwijkt…

Stap 1: persoonlijk advies

Het eerste contact vindt vaak via telefoon of videobellen plaats. In dat gesprek vertel je wat je wensen zijn. Wij denken met je mee: welk papiersoort zou hierbij passen? Zijn de druktechnieken die je voor ogen hebt mogelijk? Hoe kunnen we het nog mooier en impactvoller maken? Vervolgens maken we een offerte, zodat we ook de financiële zaken helder hebben.

Stap 2: kraamkamer en inspiratiebox

In onze drukkerij in Dokkum hebben we een kraamkamer ingericht. Daarin zie je allerlei voorbeelden van producten die bij ons geboren zijn. Daarnaast vind je hier diverse voorbeelden van fraaie papiersoorten, afwerkingstechnieken en druktechnieken. Je bent van harte welkom om op bezoek te komen in onze kraamkamer om je te laten inspireren en je te helpen keuzes te maken. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem: we hebben een doosje met een overzicht van druktechnieken en (duurzame) papiersoorten samengesteld; de indrukmaker. Deze sturen we graag naar je op. Ook tijdens het videobellen kunnen we je allerlei voorbeelden laten zien.

Stap 3: we maken een proef

We maken eerst een proef, zodat je kunt zien hoe het ontwerp en de druktechniek werken op een bepaalde papiersoort. Eventueel maken we proefjes op meerdere papiersoorten. Is alles naar wens? Dan gaan we drukken!

Stap 4: meekijken – online of in de drukkerij

Of het nu gaat om een uitnodiging, een boek, een brochure of een geboortekaartje: het is altijd bijzonder om te zien hoe jouw idee vorm krijgt op onze Heidelberg-drukpersen. Je bent daarom van harte welkom in onze drukkerij. Dat kan vanzelfsprekend ook online via videobellen.

Stap 5: de wereld in Als het drukwerk klaar is, sturen we het per post of koerier naar je toe. Het is ook mogelijk, bijvoorbeeld als het gaat om uitnodigingen, geboortekaartjes of dergelijke, dat wij de verzending voor je regelen.

Indrukmaker

Onze nieuwe kleurrijke indrukmaker is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!