New York in Amsterdam

In de zomer van 2022 was het dan eindelijk zover. Ana-Maria, afkomstig uit New-York en Kevin, afkomstig uit Amsterdam, stapten in het huwelijksbootje. Het kon niemand uit Amsterdam zijn ontgaan, want eenieder die langs het Krasnapolsky of Amstel hotel liep, zag wat voor spektakel het was. Over alles was tot in de puntjes gedacht, zo ook over het drukwerk. Door de keuze voor het luxe katoenpapier in combinatie met goudfolie heeft al het drukwerk een luxe uitstraling gekregen, het thema dag en nacht dat is vertaald naar zwart en wit werd overal doorgevoerd. Ook het rehearsal diner was tot in de puntjes verzorgd en had een typisch Delftsblauw thema met een mooie diepblauwe kleur, ook weer in combinatie met de goudfolie. De lievelingsbloem van Ana-Maria is een tulp, deze zijn ook op een subtiele manier in het design verwerkt. Van het bruidspaar heb ik hele lovende berichten mogen ontvangen en daar mag Drukkerij Douma heel erg trots op zijn. Nog nooit eerder goodiebags gemaakt, maar vervolgens de mooiste goodiebags leveren die ik ooit heb gezien. Puur vakmanschap! Erg leuk om ook een kijkje in de keuken genomen te hebben. Super bedankt voor deze mooie samenwerking!

Kirsten Krumme


Lees meer

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!