Crisp sheets

Crisp Sheets kwam bij ons met de vraag of wij een mapje en een kaart konden maken. Met de aangeleverde schetsen gingen we aan de slag en al snel bleek de combinatie van formaat, vouwwijze en papierdikte niet het gewenste resultaat te geven. Overleg en advies volgden en de keuze voor het stevige Old Mill papier werd gemaakt aan de hand van toegestuurde monsters.

We bedachten een mapje met een alternatieve sluiting welke de studio uitwerkte tot tekening voor een stansmes. Zowel mapje als kaart hebben de roze huisstijlkleur van Crisp Sheets gekregen, aan de pers uitgezocht door grafisch ontwerper Celine en onze drukker.

Lees meer

Speciaaldrukkerij Douma staat voor maatwerk, vakmanschap en exclusiviteit in drukwerk. Wij geven u graag een prijsopgave, zodat u niet later voor verrassingen komt te staan. Bij technieken als foliedruk en pregen wordt bijvoorbeeld voor elk ontwerp een unieke stempel gemaakt, wat een nauwkeurig en tijdrovend proces is. Onze prijzen beginnen dan ook vanaf ongeveer €500,- per opdracht, ook bij lage oplages.

Inspiratiebox

Onze nieuwe kleurrijke inspiratiebox is vanaf nu te bestellen!
Hij zit vol met voorbeelden van al onze druktechnieken, toegepast op verschillende (duurzame) papiersoorten. Laat je inspireren!